Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Διαφήμιση
Αρχική Πρόσωπα 65χρονος μαγειρεύει 50 γεύματα την εβδομάδα για τους άστεγους και τα πληρώνει...

65χρονος μαγειρεύει 50 γεύματα την εβδομάδα για τους άστεγους και τα πληρώνει όλα μόνος

Advertisement

Αυτός ο άνθρωπος δεν ήξερε πώς να περάσει εποικοδομητικά το χρόνο του σαν συνταξιούχος κι έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι για την κοινότητά του και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ήταν λιγότερο τυχεροί από εκείνον. Αφού έμαθε τον αριθμό των αστέγων στην πόλη του Δουβλίνου, ξεκίνησε να τους βοηθάει φτιάχνοντας 50 γεύματα κάθε εβδομάδα και πληρώνει ως επί το πλείστον τα υλικά από την τσέπη του.

Οι καλές πράξεις του Μπράιαν Μπίρκετ δεν πέρασαν απαρατήρητες, όταν η εθελοντική ομάδα “A Lending Hand”, στην οποία ο 65χρονος δωρίζει τα γεύματά του, δημοσίευσε στα social media ότι χρειαζόταν μια βοήθεια για να τα μεταφέρει.

Advertisement

“Αυτός ο συνταξιούχος κύριος φτιάχνει για τους άστεγους φίλους μας πάνω από 50 μερίδες κοτόπουλο με ρύζι και πατάτες κάθε Δευτέρα βράδυ. Απόψε χρειάζεται βοήθεια για να τα μεταφέρει από τη Ballyfermot στην Dame Street και πίσω, θα μπορούσε κάποιος από εσάς να τον βοηθήσει;”

Ο Μπίρκετ τελικά βρήκε τη βοήθεια που αναζητούσε και μαζί μ’ αυτήν, πήρε και χιλιάδες επαίνους από τους χρήστες του ίντερνετ.

A Lending Hand , Monday nights
A Lending Hand , Monday nights

“Ο Μπράιαν τα κατάφερε και πάλι… Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους εσάς τους καταπληκτικούς ανθρώπους που μοιράζεστε τις αναρτήσεις μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας,” δημοσίευσε η ομάδα “A Lending Hand”.

A Lending Hand , Monday nights

Ο Μπράιαν είναι ένας σύγχρονος καλός Σαμαρείτης, ένας άνθρωπος που μας υπενθυμίζει πως η αγάπη ακόμη υπάρχει στον κόσμο.

A Lending Hand , Monday nights

Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν τον Μπράιαν. Ανθρώπους καλόκαρδους, που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

A Lending Hand , Monday nights
Advertisement