Ο Chito είναι από την Κόστα Ρίκα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να  παίζει με τους κροκόδειλους. Όχι με όλους βέβαια, αλλά με ένα συγκεκριμένα, τον Pocho!

Η φιλία του Chito με τον Pocho,  ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν ο Chito βρήκε τον κροκόδειλο τραυματισμένο, κοντά στον ποταμό Parisima. Κάποιος κτηνοτρόφος θεώρησε τον κροκόδειλο ώς απειλή για τα ζώα του και τον πυροβόλησε στο μάτι.

Διαφήμιση

Ο Chito κάλεσε τους φίλους του να τον βοηθήσουν να φορτώσουν το ζώο σε μια βάρκα, όταν κατάλαβε ότι πέθαινε και τον πήρε στο σπίτι του. Εκεί του πρόσφερε ιατρική βοήθεια, φαγητό, πολύ αγάπη και στο τέλος τα κατάφερε. Ο ετοιμοθάνατος κροκόδειλος συνήλθε!

Όταν πια κατάλαβε ότι ο Pocho είχε ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του, τον πήρε και τον άφησε σε μια λίμνη κοντά στο σπίτι, ελεύθερο για να φύγει.  Φανταστείτε την έκπληξη του Chito όταν είδε το απόγευμα της ίδιας μέρας τον Poncho να πλησιάζει στο σπίτι. Το ίδιο βράδυ, άνθρωπος και ζώο κοιμήθηκαν δίπλα δίπλα μέσα στο σπίτι. Αλλά δεν ήταν το μόνο βράδυ..

Μετά απο αρκετό καιρό, οι δυο φίλοι πια, Pocho και Chito, έχουν γίνει η τουριστική ατραξιόν της μικρής πόλης Sarapiqui. Ακόμη και εσείς, αν ποτέ βρεθείτε στην Κόστα Ρίκα, για μερικά δολάρια, μπορείτε να δείτε τους δύο αταίριαστους φίλους να παίζουν στην μικρή λίμνη πίσω απο το σπίτι τους!

Μέχρι τότε, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, αλλά και το βίντεο στο τέλος του άρθρου που θα σας κόψει την ανάσα!Διαφήμιση