Το ξέραμε ότι η Θεσσαλονίκη θεωρείται η πόλη του καφέ, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Κι αυτό γιατί πλέον σε καφετέρια της συμπρωτεύουσας, σερβίρεται fredo cappuccino με… σελφι πάνω στο αφρόγαλα.

Η συγκεκριμένη «πατέντα» καφέ ονομάστηκε «selfieccino» και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο πελάτης εκτός από την δοσολογία λοιπόν, μπορεί αν θέλει και να παραγγείλει αφρόγαλα με μια… σέλφι του επάνω.

"Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα

 

Σύμφωνα με το thestival.gr, το selfieccino γίνεται επιτόπου και βγαίνει σε καφέ άλλα και σοκολάτα, με δύο μοναδικές συνταγές.

Ο τρόπος που γίνεται κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό καθώς όπως τονίζουν οι ιδιοκτήτριες, είναι παγκόσμια πατέντα.

Εκτός από το selfieccino αξίζει πάντως να θαυμάσει κανείς και μερικές ακόμη δημιουργίες της συγκεκριμένης καφετέριας..

"Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα "Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα "Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα "Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα "Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα "Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα "Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα "Selfieccino": Στην Θεσσαλονίκη σερβίρουν καφέ με φωτογραφία του πελάτη στο αφρόγαλα